Een fietsmand op jouw fiets, ideaal!

Veel boodschappen, of een grote sporttas? Met een krat of mand op jouw fiets is dit geen probleem! Vervoer alles met gemak van punt a naar punt b, doormiddel van zo’n mooie krat voor op jouw fiets.

 

De gigantische keuze

 

De keuze in verschillende fietsmanden is gigantisch. Dit wil het nog weleens moeilijk maken om na te gaan welke fietsmand voor jou geschikt is. De laatste tijd is de zogenoemde bakkersmand razend populair. Dit is een mand die op de voordrager bevestigd dient te worden, dit is eenvoudig te doen met tie-wrap. De bakkersmand staat bekend om de reden dat hij gemaakt is van riet, het vierkante design en de klep die op de mand zit. De gewone rietenmanden zijn makkelijk te monteren omdat ze met haken aan het stuur gehangen kunnen worden, hiervoor is dus geen voordrager nodig.

Fietsmanden ook geschikt voor hondenFietsmand

 

Ook voor jouw trouwe viervoeter is een mand of krat voor op de fiets een uitkomst. Er zijn namelijk manden op de markt speciaal voor honden. Ook deze zijn zeer populair omdat honden het vaak heerlijk vinden om een rondje meegenomen te worden op de fiets. De fietsmanden voor honden zijn natuurlijk voorzien van een kussentje zodat het dier een comfortabele rit heeft.

 

Pimp je fiets met een mand

 

Een mand is niet alleen een praktisch middel om jouw spullen mee te vervoeren maar ook nog eens een leuke toevoeging om jouw fiets een beetje te pimpen. Je kunt de mand nog een beetje extra opvrolijken met een bloemenslinger. Kortom een fietsmand is een geweldig product en als jij op zoek bent naar een manier om jouw fiets op te vrolijken en tegelijkertijd ook nog een praktische toevoeging aan jouw fiets aan te brengen is een mand of krat op jouw fiets een geschikt product.

Comments are closed.